>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Det kulturelle Ubud

En opplevelsesrik heldagsutflukt, der du opplever noe av det aller beste, som området omkring Ubud har å by på.

Høydepunkter

  • Vanntempelet Tirta Empul
  • Kongegravene ved Gunung Kawi
  • Risterrassene ved Tegalagang
  • Bali Bird Park

 

Turbeskrivelse

Etter en deilig frokost på hotellet kjører du til det hellige vanntempelet Tirta Empul, som ligger mindre enn en times kjøretur nord for Ubud.

Tempelet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, som med sitt krystallklare vann betraktes som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øya valfarter derfor til tempelet for å delta i renselses-seremonier.

For turister er det også mulig å få lov å bade i det hellige vannet inne i tempelkomplekset.

Deretter går turen videre til de fasinerende kongegraver ved tempelkomplekset Gunung Kawi, som er et av de eldste på Bali og som består av ti vakre templer hugget inn i klippeveggen. For å komme ned til templene og den hellige Pakerisan-elven, følger du trappene forbi grønne risterrasser og gjennom den frodige regnskogen.

Etter besøket ved Gunung Kawi kjører du videre til de berømte risterrasser ved Tegalagang, som anses for å være noen av de mest spektakulære på hele Bali.

Heretter spiser du lunsj på en koselig, lokal restaurant og deretter går turen videre til Bali Bird Park, som er en vidunderlig vakker park med frodig natur og tusenvis av tropiske fugler.

Sist på ettermiddagen kjører du tilbake til hotellet i Ubud, der resten av dagen er til fri disposisjon.

Pris pr voksen
650 NOK
Pris pr barn
540 NOK