Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Hacienda Guachinango

​​​​Velkommen på landet! Hacienda Guachinango er en gammel storfe-farm fra 1800-tallet. På denne turen kan du besøke storfe-farmen og se hvordan man bodde og levde den gangen. Her kan du riktig få oppleve hvordan man kverner kaffe, malker en ku og passer på dyrene.

 

Selve farmen er på UNESCO's verdensarvliste og ligger i den vestlige del av Valle de los Ingenios (Sukkermøllenes Dal). 

 

For å komme dit, skal du med tog. Det går klokken 09.30 fra Trinidad. På veien til Valle de los Ingenios stopper toget flere steder underveis. Etter ankomst kan du utnytte og bruke tiden, som det passer deg. Det er fler aktivitetsmuligheter på og i området ved farmen. Du kan blant annet ta en tur på hesterygg, bade i elven, få en rundvisning i plantasjene eller dra på tur og se på fugler.

 

Klokken 14 går toget retur til Trinidad. Hvis ikke du har fått nok av landlivet og ønsker å blit litt lenger, kan du i stedet velge å ta en taxi tilbake til byen.

 

Prisen er pr person og inkluderer en lett lunsj. Togbilletter eller annen transport er ikke inkludert. Prisen for transport avhenger av antall personer - spør din reisekonsulent.

Pris pr person
340 NOK
Togbilletter eller annen transport er ikke inkludert.