Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Historisk tur i Las Terrazas

​​​​​​På denne turen får du et innblikk i den spennende bakgrunnen for og historie bak Laz Terrazas, som er et lite lokalsamfunn.

 

Du vil bli tatt imot på Rancho Curujey med en velkomstdrink og en kort intro til området og de mennesker, som bor her. Deretter er det besøk på Buenavista, som er en kaffeplantasje, som ble grunnlagt av franske immigranter i begynnelsen av det 19. århundre.

 

Det er med guide på hele turen, som blant annet også byr på besøk til Moka Hotel, som er helt unikt og veldig spesielt. Rundtur i Las Terrazas-området og besøk hos de lokale, som bor der. Det vil være mulighet for å nyte en god kopp creole coffee og lunsjen blir servert på en av restaurantene i nærheten.

 

På veien tilbake stopper dere ved San Juan-elven, der du kan ta en svømmetur i det krystallklare vannet, innen dere vender tilbake til turens startpunkt.

 

Hele turen tar ca. 6 timer og starter klokken 09.30. Det er kun mulig å komme hit med taxi. Dette kan overnattingsstedet hjelpe deg med å arrangere.

Pris pr person
440 NOK
Prisen inkluderer guide og lunsj.