Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Soloppgang i Vinales

Hvis ikke du har noe imot å stå opp tidlig, kan du på denne tur få en helt unik opplevelse - nemlig å se solen stå opp over det cubanske landskapet i Vinales-dalen.

 

Turen starter klokken 6, der du med guiden og resten av gruppen går opp til det lille lokalsamfunnet Los Acuaticos, der dere stopper og kan nyte soloppgangen med en av fantastisk utsikt over nasjonalparken.

 

Heretter er det mulighet for å besøke noen av de lokale beboerne og se hvordan de bor og høre om deres tradisjoner og historie.

 

Turen tar ca. fem timer og guiden er med hele veien. Hvis du ønsker, kan du bestille lunsj (som ikke er inkludert i prisen).

 

Det er også mulig å bestille transport fra ditt overnattingssted til startstedet for vandreturen. Dette er heller ikke inkludert i prisen og prisen vil variere, avhengig av sted og antall personer.

Pris pr person
200 NOK