>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Discover the Multi-Cultural facet of Mauritius

Ekstra tur - Discover the Multi-Cultural facet of Mauritius - Mauritius - Les mer her

Discover the Multi-Cultural facet of Mauritius

Mauritius

En heldagstur, der du får et innblikk i det multikulturelle Mauritius.

På den nordligste spissen av øya finner du Cap Malheureux (Cape Misfortune), som er oppkalt etter de mange skip, som har gått på grunn på klippene utfor kysten. Stedet er av stor historisk betydning, for det var her britene endelig besejret franskmennene og tok over øya i 1810.

I dag er Cap Malheureux særlig kjent for sin sjarmerende, lille landsbykirke med det karakteristiske røde tak og en fantastisk flott utsikt over havet og de omkringliggende øyene. På tross av de mange turister, som besøker stedet, føles det fortsatt veldig lokalt og tiden står nesten stille i denne lille maleriske landsbyen.

Cirka 5 km fra Cap Malheureux finner du Grand Baie, som står i veldig kontrast til den stille fiskerlandsby i nord. Grand Baie er den største turist- og badebyen på Mauritius og byr på en haug av aktiviteter, restauranter, barer, hoteller og shoppingmuligheter.

Du fortsetter sørover til Port Louis – hovedstaden i Mauritius, som også er det administrative og forretningsmessige sentrum. Travle Port Louis summer av aktivitet i løpet av dagen, men er også full av kulturelle og historiske skatter.

Opplev blant annet Citadel of Port Louis, som også er kjent som Fort Adelaide. Fortet er beliggende i 100 meters høyde på toppen av Petite Montagne med en eminent utsikt over både havnen og hele hovedstaden.

Det storslåtte Citadel ble bygget mellom 1834 og 1840 for å beskytte byen mot opptøyer under avskaffelsen av slaveri. I dag brukes fortet til lokale og internasjonale konserter og shows og Citadel er absolutt verdt et besøk for den spennende historie og fantastiske utsikt.

Turen avrundes med shopping ved Le Caudan Waterfront, som med sine cirka 170 butikker tilbyr et imponerende stort utvalg av alt fra sportsutstyr, bøker og magasiner til badetøy, kroppspleie, smykker og klokker. Dessuten er det her en god mulighet for å shoppe mauritiske kvalitetstekstiler fra lokale designere og kjente, internasjonale merker.

Lunsj er inkludert i prisen for denne utflukten.

Priser

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer