Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

The Tea Route

Ekstra tur - The Tea Route - Mauritius - Les mer her

The Tea Route

Mauritius

Heldagstur, der du opplever det tradisjonelle Mauritius og lærer om øyas folk, historie og tradisjoner innenfor spesielt sukkerrørindustrien og teproduksjon.
Turen starter med et besøk på Domaine des Aubineaux – et vakkert hus fra kolonitiden, som har blitt ombygget til et spennende museum med fokus på Mauritius sin historiske teproduksjon.
La deg føre tilbake i tiden og bli klokere på teproduksjonens betydning for Mauritius. Opplev også antike møbler fra det 17. århundre og en imponerende samling av bilder av koloniale hus.

Andre stopp på turen er Mauritius sin største tefabrikk, Bois Chéri. Her får du en rundvisning på fabrikken og i teplantasjen, som har en fantastisk utsikt utover den sørlige del av Mauritius. På stedet arrangeres det også tesmaking, der du får mulighet for å smake noen av de ulike typer av te, som produseres på fabrikken.

‘The Tea Route’ avsluttes med et besøk på det herskapslige St Aubin med sine frodige hager og sitt eget romdistilleri. Åkrene omkring St Aubin har vært brukt til dyrking av sukkerrør siden 1819 og med et ønske om konstant søken etter kompromissløs kvalitet, har plantasjen hele tiden utviklet seg. I dag forener stedet innovasjon med tradisjon, den menneskelige dimensjon og miljøbeskyttelse på veldig imponerende vis.

Lunsjen inntas på St Aubin. Restauranten her er plasert i det imponerende, koloniale hus og byr på velsmakende, mauritianske retter.

Priser

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer