>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Amatara Royal Ganesha

Amatara Royal Ganesha ligger i idylliske omgivelser blant frodige grønne risterrasser utenfor den berømte kunstbyen Ubud. Her er det rikelig anledning til å komme helt ned i utstyret og nyte Balis vakre natur.
 
Ønsker du å utforske omgivelsene kan du leie en sykkel eller ta hotellets gratis skyttelbuss, og etter en begivenhetsrik dag kan du slappe av på solterrassen eller ta en dukkert i det innbydende evighetsbassenget, som har utsikt over de grønne risterrassene. Du kan også skjemme deg bort med en avslappende massasje i hotellets spa-område.
 
Hotellets koselige restaurant er bygget opp av naturlige materialer og blander seg med sin unike arkitektur vakkert inn i omgivelsene. Her serveres smakfulle internasjonale retter, og ønsker du en opplevelse utover det vanlige kan du starte dagen med en flytende frokost i svømmebassenget (valgfritt).
 
Alle rommene på Amatara Royal Ganesha er romslige og moderne med dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, minibar og TV. Rommene har også bad med badekåper, tøfler og gratis toalettartikler, samt egen balkong eller terrasse hvor du kan slappe av etter en herlig dag.
Dobbeltrom med frokost fra
95 NOK
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.

Vær og klima