>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

HARRIS Hotel Seminyak

HARRIS Hotel Seminyak er et firestjernet hotell, som ligger i hjertet av Seminyak. Den gode beliggenheten gjør at hotellet blir besøkt av både familier, par og forretningsfolk. 

Fra hotellet er det kort avstand til både et shoppingsenter og til stranden. I området omkring hotellet er det også mulighet for å besøke restauranter, barer og caféer. 

Som gjest kan du fritt benytte de to bassengene som er på hotellet. Det ene er i stueplan, mens det andre ligger på 5. sal. Dessuten er det spa-avdeling på hotellet, der du kan få en avslappende massasje og hvis det skal skje noe mer, kan du få opp pulsen i hotellets fitness-senter. For barna er det et lekeområde, der de kan leke, se TV, tegne og mye mer.

På hotellet er det en café, der du kan få servert lekre retter fra det indonesiske og det vestlige kjøkken. Det er også en restaurant, som serverer italiensk mad og i juicebaren kan du nyte en ferskpresset juice med alverdens spennende og eksotiske frukter.

Rommene på hotellet er designet slik at plassen blir utnyttet best mulig - og alle rommene har selvsagt eget baderom. Dessuten er det på hvert rom gratis wi-fi, TV, safebox, minibar, kaffe- og tefasiliteter og mye mer. Mot ekstra betaling er det mulig å oppgadere rommet.

Vær og klima