>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Kiskenda Cottages

Kiskenda Cottages er et trestjernet hotell, som ligger i rolige omgivelser i Ubud, som er en sjarmerende kunstnerlandsby. Kiskenda Cottages er et hotell for deg, som søker et eksotisk og rustikt sted å holde ferie, uansett om du reiser med familien eller på avslappende ferie uten barn.

Hotellet er omgitt av en frodig og grønn hage og derfra er det en veldig flott utsikt utover rismarkene. Stedet er derfor ideelt til å utforske det tradisjonelle balinesiske livet.

Fra hotellet er det bare 200 meter til Ubud Monkey Forest og 15 minutters gåtur til Ubud-markedet.

Hotellet byr på forskjellige fasiliteter og aktiviteter, som du kan benytte under oppholdet. Som gjest på hotellet kan du nyte en avslappende massasje eller dra på vandre- eller sykkeltur. Det er også bassenger på hotellet, så både store og små kan ta en svømmetur. For barna er det separat barnebasseng og i basseng-området er det liggestoler, så du kan slappe av i solen.

Hotellets restaurant byr på lekre balinesiske og asiatiske retter og i baren serveres det lekre drinks og andre drikkevarer.

Alle rommene på Kiskenda Cottages er designet og innrettet i moderne stil med et balinesisk twist. Alle har eget baderom og aircondition, TV, møblert terrasse eller balkong og ikke minst veldig god utsikt over enten rismarkene, hagen eller basseng-området på hotellet.

Vær og klima