Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Swiss-Belresort Watu Jimbar

Swiss-Belresort Watu Jimbar ligger innen gangavstand fra den vakre sandstranden. Hotellet har et fantastisk svømmebasseng og eget spaområde. Bestill reisen din her.

Swiss-Belresort Watu Jimbar

Bali
Swiss-Belresort Watu Jimbar ligger i hjertet av Sanur med butikker, restauranter og natteliv rett utenfor døren og i gangavstand fra den vakre sandstranden. Feriestedet er en herlig blanding av moderne luksus og balinesisk sjarm og tilbyr alle fasiliteter du trenger for strandferien.
 
Det nydelige, store bassengområdet er uten tvil samlingspunktet på Swiss-Belresort Watu Jimbar. Her kan du ta en forfriskende dukkert, slappe av på en av de mange solsengene eller nyte en fargerik cocktail eller kald øl i bassengbaren – og foretrekker du havets milde bølger og sand mellom tærne, er det bare en kort gå til stranden.
 
Trenger du velvære kan du legge veien forbi hotellets spa, hvor du kan bestille avslappende massasje og spabehandlinger. Du kan også nyte en god kopp kaffe i kaffebaren eller en forfriskende cocktail i loungebaren, mens hotellets restaurant serverer smakfulle internasjonale, asiatiske og indonesiske retter med utsikt over bassenget.
 
Rommene på Swiss-Belresort Watu Jimbar er pene og moderne med komfortable jordfarger, dobbeltseng eller enkeltsenger, wifi, safebox, aircondition, minikjøleskap, TV og balkong. Noen rom har utsikt over det innbydende svømmebassenget, mens andre har et privat boblebad på balkongen.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer