Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

The Grand Sunti

The Grand Sunti ligger sentralt i Ubud med gåavstand til blant annet Bali Culture Centre, flere gallerier, restauranter og butikker og Ubuds berømte Monkey Forest.

Hotellet er derfor den perfekte base, hvis du drømmer om å utforske Ubuds spennende kulturarv og byliv.

På The Grand Sunti får du den perfekte blanding av moderne bekvemmeligheter og balinesisk sjarme kombinert med et fantastisk gjestfritt og hjelpsomt personale, som er ivrig etter å gjøre nettopp ditt opphold så komfortabelt som mulig.

Etter en opplevelsesrik dag i eller omkring Ubud kan du glede deg til å slappe av ved en av de tre bassenger, som også byr på børnebasseng og solsenger, eller skjemme bort deg selv med en avslappende massasje i hotellets spaavdeling.

Hotellet har også egen restaurant og tilbyr både vaskeservice, roomservice og shuttle-service.

Alle rommene på The Grand Sunti er romslige og moderne innrettet med aircondition og balkong/terrasse med utsikt til den frodige hagen eller til bassenget.

Rommene har dessuten eget baderom med badekar eller dusj, gratis flaskevann, minibar, mulighet for å lage te og kaffe og wi-fi.

Vær og klima