Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

The Oasis Lagoon Sanur

I gåavstand til Sanurs vakre sandstrender og med butikker og restauranter rett utenfor døren finner du The Oasis Lagoon Sanur – et lekkert, 4-stjerners hotell i moderne og sjarmerende, balinesisk stil.

På grunn av den sentrale beliggenheten tett på Sanur Village må du forvente litt støy fra trafikk, lokale seremonier, haner og fuglefløyt. Men eventuell støy blir absolutt oppveid av de fantastiske omgivelser og er nettopp noe av det, som gjør så Sanur sjarmerende.

Det flotte bassenget med behagelige solsenger og en haug av tropiske planter er uten tvil samlingspunktet på The Oasis Lagoon Sanur. Her har du god mulighet for å ta en svømmetur, lese en god bok eller bare slappe av og nyte den rolige atmosfæren.

Dersom du foretrekker en tur til stranden, kan du besøke hotellets private Beach Club, der du finner både solsenger og parasoller. Beach Club’en ligger cirka 7 minutters gåavstand fra hotellet, og hvis du foretrekker det kan du også benytte deg av hotellets shuttle service, som kjører på bestemte tidspunkter.

Trenger du til å skjemme bort deg selv litt, anbefaler vi et besøk i Tirta Spa, som byr på avslappende massasje, manikyr og andre spabehandlinger.

Under ditt opphold på The Oasis Lagoon Sanur bør du ikke gå glipp av en lekker middag på hotellets signaturrestaurant Café de Dapoer, som serverer velsmakende asiatiske og internasjonale retter.

Alle rommene på The Oasis Lagoon Sanur er innrettet i sjarmerende, balinesisk stil med tradisjonell «lesehan»-balkong, der man sitter på gulvet med utsikt over det lekre bassengområdet eller Sanur Village.

På rommene er det dessuten behagelige senger, aircondition, TV, safebox, minibar, mulighet for å lage kaffe og te, wi-fi, baderom med hårføner og mulighet for roomservice.

Mot et ekstra tillegg er det dessuten mulig å oppgradere til familierom eller direkte bassengadgang.

Vær og klima