>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Villa Pelangi

Villa Pelangi er en sand perle i Sidemen – et lite og intimt boutique-hotell med en spektakulær utsikt over de frodige risterrassene og det vakre havet i horisonten.

Her får du en sjelden mulighet for en autentisk opplevelse i et av de vakreste og uutviklet landområdene i Bali - midt imellom tradisjonelle landsbyer og fantastiske landskap. Her kan du virkelig fordype deg i både naturen og den lokale kulturen.

Villa Pelangi består av fem små villaer, som ligger spredd ut i en deilig hage med masse palmetrær, en koselig restaurant og et deilig basseng med behagelige liggestoler og bambusparasoller. Alt i alt det opplagte stedet å koble helt av og nyte en pause fra hverdagens stress og jag.

Hotellets restaurant, Sawah Clubhouse, serverer sunne og velsmakende indonesiske retter laget av lokale ingredienser fra Sidemen-området, som er kjent for sine lekre råvarer. Her kan du virkelig glede deg til en spennende smaksopplevelse.

De fem villaene på Villa Pelangi tilbyr den ideelle kombinasjon av komfort og privatliv.

Villaene er romslige og elegant innrettet med naturlige materialer, behagelige senger, myggnet, walk-in garderobe, wi-fi og utendørs dusj. Det er også privat balkong/terrasse med utsikt utover de vakre risterrassene i området.

Et fantastisk sted å slappe helt av og oppleve det "ekte" Bali.

Vær og klima