Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Casa Eco Alojamiento El Manantial

Casa Eco Alojamiento El Manantial er et firestjernet hotell, som ligger i Topes de Collantes, litt nord for Trinidad. Hotellet ligger i flotte naturomgivelser og du opplever derfor ikke støy fra trafikken. Fra hotellet er det ca. 15 kilometer til House of Music og Disco Ayala.

Hotellet har døgnåpen resepsjon, så du kan sjekke inn/ut og få hjelp døgnet rundt.

Rommene på hotellet har alle terrasse med god utsikt, enten til fjellene eller til hagen. Rommene er innrettet med de tingene du har bruk for på ferien, blant annet aircondition, separat oppholdsstue, kjøkken og eget baderom. Mot ekstra betaling er det mulig å oppgradere rommet.


På hotellet er det basseng, der den ene enden er lav og derfor egner bassenget seg også godt til barn. På hotellet er det en restaurant og en snackbar, som du kan benytte. Du finner også en utendørs terrasse, en skjønn hage og en solterrasse, som du kan bruke under ditt opphold.