Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Hotel Meliá Las Dunas

Hotel Meliá Las Dunas er et lekkert, femstjernet All Inclusive-resort på den fantastisk vakre øya Cayo Santa Maria, som ligger nord for Cuba.

Her finner du noen av Cubas absolutt beste strender og en haug av fasiliteter og services, som sikrer deg en skjønn og avslappende badeferie, uansett om du reiser alene, som par, med venner eller med barn. Det eneste du skal tenke på er å nyte det.

Hotel Meliá Las Dunas ligger rett ned til den 10 km lange sandstranden med fint, hvitt sand og rolig, krystallklart vann. Her er det god mulighet for å slappe av og nyte solens varme stråler.

På stranden finnes det både solsenger, parasoller og strandbar og det er god mulighet for vannsportaktiviteter som windsurfing, pedalbåter og katamaranseilas. Det er også mulig at booke dykke- eller fisketurer.

På selve hotellet finner du hele fire innbydende bassenger. To av dem er i resortets “relaxation area”, der du kan nyte den rolige og fredelige atmosfæren omgitt av palmetrær og solsenger. I hotellets basseng-område er det poolbar, liggestoler og mulighet for å låne håndklær.

Mange aktiviteter

Dersom du ønsker at det skal skje litt mer enn bare ligge og gjøre ingenting, er det god mulighet for moro og aktiviteter for både store og små på Hotel Meliá Las Dunas.

Hotellet byr på et imponerende aktivitetsprogram og massevis av sportsfasiliteter, som deles med det nærliggende Meliá Cayo Santa Maria. Det er blant annet mulighet for tennis, basketball, volleyball, klatrevegg, badminton, treningsfasiliteter og mye mer.

Ønsker du å skjemme bort deg selv, kan du få en avslappende behandling i Aguas Claras Spa, der du kan få blant annet masasje, manikyr og pedikyr.

På Hotel Meliá Las Dunas kan du velge mellom mange ulike restauranter og barer. Det er kort sagt noe for enhver smak, uansett om du er til lekre, cubanske spesialiteter, internasjonale eller asiatiske retter, buffet eller a la carte, en lille snack, en sprød pizza eller en forfriskende iskrem.

En haug av barer sørger dessuten for de lekreste, cubanske cocktails og et stort utvalg av andre drikkevarer. Noen barer ligger rett ved bassenget eller stranden, mens andre har dansegulv og livemusikk eller biljard og brettspill.

Vær oppmerksom på at det er dresscode på fler av restaurantene. Husk derfor å ta med lange bukser til mennene og klær, som dekker knærne til kvinnene.

Et paradis for deg med barn

Det flotte Meliá Las Dunas er også et sant paradis for deg, som reiser til Cuba med barn.

Det særlige familieområde byr på alt det, som en barnefamilie kan drømme om, med mulighet for familierom og et lekkert basseng, der det er plass til lek for både barn og voksne.

Hotellet har dessuten egen barneklubb, som sørger for et omfattende aktivitetsprogram. Ved barneklubben finnes det også et deilig, lavvannet barnebasseng, der de små kan plaske rundt og leke med vannleker.

Alle rommene på Hotel Meliá Las Dunas ligger i koselige toetasjers bygninger med utsikt til enten sjøen eller hagen.

Bygningene med rommene ligger spredd ut i to forskjellige områder - et til familier og et til voksne uten barn.

Standardrommene er lyse og pent innrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, eget baderom, hårføner, TV, minibar og terrasse med utsikt til den koselige hagen.

Mot ekstra betaling er det mulig å oppgradere til havutsikt eller familierom.