Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Melia Buenavista

Meliá Buenavista er et femstjernet hotell, som ligger på den vestlige spiss av odden Cayo Santa Maria rett nord for Cuba. Hotellet er kun for voksne, så man skal være fylt 18 år for å bo her. Derfor blir hotellet ofte brukt av par, som er på brylluppsreise. Og med god grunn.

Her finner du nemlig de aller beste rammer for en eksklusiv og avslappende ferie i flotte omgivelser. Hotellet ligger helt ned til stranden, der du finner det lekreste, myke, hvite sand og på hotellet er det to bassenger, som naturligvis fritt kan benyttes.

Hotellet har tre a la carte-restauranter, som serverer mat hele dagen og det er fler forskjellige barer, der du kan få servert lekre drinks og cocktails.

Rommene på hotellet er moderne innrettet og har utsikt over enten havet, bassenget eller hagen. Alle rommene har eget baderom, aircondition, TV, wi-fi, minibar og safebox. Dessuten er det på alle rommene unike malerier og utsmykkinger av den anerkjente og prestisjefylte, cubanske kunstner Zaida del Rio.

Det er gratis internettadgang på hele hotellet og du finner på hotellet også et fitness-senter, spaavdeling og et klubbhus, der du kan delta i ulike underholdnings- og sportsmuligheter.