Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Moka Hotel

Moka Hotel er et pent middelklassehotell med en helt fantastisk beliggenhet midt i det flotte naturområde Las Terrazas, ca. 75 km vest for Havana. På Moka Hotel går man veldig opp i økologi og bærekraft og det bærer stedet tydelig preg av.

I området rett ved hotellet finner du fler restauranter og det er mulighet for ulike aktiviteter med veldig varierende adrenalin-nivå. Du kan blant annet besøke kaffeplantasjer, dra på fugle-kikk eller prøve en tur i zip-line.

Hotellet består av 42 rom, som har blant annet aircondition, satellit-TV, telefon og eget baderom. På hotellet er det også mulighet for å veksle penger, låne pengeskap og mye mer. 

Mot ekstra betaling er det mulig å oppgradere rommet.

På hotellet er det badebasseng, som har åpent hele året. Her kan du ta en svømmetur, mens du nyter den vakre naturen, som hotellet ligger midt i. Ved bassenget er det liggestoler og parasoller, der du skikkelig kan slappe av. Det er også en restaurant, en bar og en tennisbane på hotellet, som du fritt kan bruke.

Moka Hotel er ikke et nytt hotel, og det sees tydelig på noen punkter. Men den unike beliggenheten midt i Las Terrazas sin vidunderlige natur oppveier dette fullt ut.