Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Palacio del Marques de San Felipe y Santiago de Bejucal

Hotel Palacio del Marques de San Felipe y Santiago de Bejucal er et femstjernet hotell, som ligger i den gamle bydel av Havana, ikke langt fra vannet. Hotellet ligger i bugten Bahia de Habana, bare ca. 200 meter fra plassen Plaza Vieja og ca. 500 meter fra La Bodeguita del Medio, som er en bar, som serverer lekre drinks og byr på historie fra øyas fortid.

Hotellet har døgnåpen resepsjon, så du har mulighet for å få hjelp hele døgnet. Har du bruk for å få bagasjen oppbevart, kan personalet også hjelpe deg med det. 

Rommene på hotellet er innrettet med de tingene du får bruk for på ferien, blant annet to enkeltsenger eller en dobbeltseng. På rommene er det safebox, der du kan oppbevare verdigjenstandene dine, det er satellit-TV på rommene, og rommene har hvert sitt eget moderne baderom. Mot ekstra betaling er det mulig å oppgradere rommet.


På hotellet finner du en restaurant og en bar, så du kan få stilt både sulten og tørsten. Du kan også lett dra inn til byen og finne fler gode restauranter, som klart er verdt et besøk.