Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Royalton Cayo Santa Maria

Royalton Cayo Santa Maria er et femstjernet hotell kun for voksne, som ligger på den lille, men veldig sjarmerende odden Cayo Santa Maria rett nord for Cuba.

Dette er et paradis for deg, som ønsker skikkelig avslapping og ro i luksuriøse omgivelser. Hotellet ligger bare få meter fra den hvite, myke sandstranden La Estrella og ellers kan du også fritt benytte bassenget på hotellet. Eventuelt ta med en drink fra poolbaren, innen du får satt deg for godt til rette i liggestolen. I kort gåavstand fra hotellet er det gode shoppingmuligheter.

Rommene på hotellet er flotte og moderne innrettet. Det er aircondition, TV, minibar, safebox, kaffe-/tefasiliteter og eget baderom med regndusj. Rommene har enten dobbeltseng eller to enkeltsenger.

På hotellet er det en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant, der du kan nyte lokale og internasjonale retter i vakre omgivelser. Hotellet har også en signaturcocktail, som du kan nyte ved bassenget eller ved en hotellets mange barer. På Royalton Cayo Santa Maria er det også mulighet for å dyrke fitness, få masasje eller bli bortskjemt i spa-avdelingen. Noen av disse fasilitetene kan koste litt ekstra.

Det er wi-fi på hotellet, men det oppkreves et gebyr for bruk av dette.