Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hilton Dubai Jumeirah Beach

Hilton Dubai Jumeirah Beach er et lekkert, femstjernet hotell, som ligger på stranden i hjertet av Dubai Marina. Det er med andre ord ikke langt til det knallblå vannet i den Persiske Golf.

Hotellet har sin helt egen private strand du som gjest fritt kan benytte. Du kan også bruke hotellets basseng, som grenser opp til stranden. I basseng-området er det liggestoler, så du kan slappe helt av med en god bok eller en kjølig drink i hånden. På hotellet har du også mulighet for å prøve noen av de mange vannaktiviteter som finns.

For de yngste gjester på Hilton Dubai Jumeirah Beach er det gode muligheter for å ha det gøy og bli underholdt. Det er nemlig både barneklubb, som arrangerer forskjellige aktiviteter for barna og en lekeplass.

Utvalget av restauranter og barer på hotellet er stort og du kan uten problemer få stilt både tørsten og sulten. Det er fler ulike restauranter, som serverer lekker mat og snacks og i barene kan du få servert ulike alkoholiske drikker. Restaurantene har barnemenyer.

Alle rommene har eget bad/toalett og privat balkog eller terrasse med en fantastisk utsikt. Dessuten finner du på rommene også aircondition, badetøfler og slåbrokk, TV, kaffemaskin, wi-fi, hårføner, minibar og strykejern.

Hvis du og familien ønsker å dra ut og oppleve noe, kan dere evt. besøke Ski Dubai eller Wild Wadi Waterpark. Dessuten er det gode muligheter for shopping i området ved hotellet.

Vær og klima