Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

JA Palm Tree Court

JA Palm Tree Court er et flott, femstjernet hotell, som ligger i den allersørligste delen av Dubai.

Resepsjonen på hotellet er døgnåpen, så du alltid kan få hjelp.

Hotellet ligger rett ut til stranden og har sin egen private 800 m lange sandstrand, som du som gjest fritt kan bruke.

På hotellet er det flere større basseng-områder og det er bassenger for både voksne og barn. Det er liggestoler og parasoller til fri bruk og i poolbaren kan du få servert lekre drinks, som kan nytes i solen.

Hvis du har lyst til å lage noe annet enn å ligge i solen og bade i bassenget, er det også god mulighet for det. Du kan nemlig både spille minigolf, ping-pong, badminton, squash, petanque - og det er likeså et fitness-rom, en 9-hulls golfbane og ikke mindre enn fire tennisbaner på hotellet. For barna er det lekeplass og en barneklubb, som arrangerer forskjellige aktiviteter, som barna kan delta i. Det er underholdning for store og små flere ganger om dagen.

Hotellets ulike restauranter serverer mat fra hele verden og barene rundt omkring på hotellet serverer smakfulle drinks, både med og uten alkohol.

De 231 rommene på JA Palm Tree Court er moderne og lekkert innrettet. Rommene har enten dobbeltseng eller to enkeltsenger, det er aircondition, minibar, safebox, TV, kaffe- og tefasiliteter, wi-fi og selvsagt eget baderom.

Fra hotellet er det ca. 2,5 kilometer til Jebel Ali Palm og ca. 20-25 minutters kjøring (med taxi) til Dubai Marina og The Palm Jumeirah. Hotellet tilbyr gratis shuttlebuss til Ibn Battuta Mall, Mall of the Emirates og Dubai Mall.

Vær og klima