Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Jumeira Rotana

Jumeira Rotana er et firestjernet hotell med veldig sentral beliggenhet i den nordlige del av Dubai. Fra hotellet er det kort avstand til flyplassen og severdigheter som Burj Kalifah og Dubai World Trade Center.

Hotellet har døgnåpen resepsjon, så du kan få hjelp på alle døgnets tider.

Det er to restauranter på hotellet, som tilbyr forskjellige menyer - så her er det helt klart noe for enhver smak. Her finner du også en bar, der du kan få lekre, smakfulle drikkevarer, med og uten alkohol.

På Jumeira Rotana er det to bassenger, og det ene er bare til barn. Bassengene er åpne året rundt og er begge plassert på øverste etasje, så du kan nyte den vakre utsikten, mens du leser en bok i liggestolen eller tar deg en svømmetur i det deilige vannet. I basseng-området finner du også en poolbar, så du kan få deg en kjølig drink i solen. Hvis du vil til stranden, kan du ta den relativt korte gåtur til La Mer Beach eller benytte deg av den gratis shuttlebuss-service, som hotellet stiller til rådighet for sine gjester.

Alle rommene på hotellet er moderne og stilfult innrettet. Det er enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger, og alle rommene har aircondition, minibar, safebox, TV, kaffe-/tefasiliteter, wi-fi og eget baderom.

Hvis du ønsker å forbrenne noe av den gode maten, kan du bruke det velutstyrte fitness-senteret og hvis du trenger til å skjemme bort deg selv litt, tilbyr hotellets spa-avdeling god, avslappende massasje.

Vær og klima