Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Jumeirah Dar Al Masyaf

Jumeirah Dar Al Masyaf er et femstjernet resort, som ligger i Dubai, litt nord for The Palm Jumeirah.

Hotellet har sin egen private strand, som det er direkte adgang til fra hotellet. Gjestene på Jumeirah Dar Al Masyaf kan likeså gå direkte fra hotellet til Wild Wadi Waterpark, som ligger et stenkast derfra.

Hvis du foretrekker å slappe av på hotellet, kan du nyte det oppvarmet bassenget, som er åpent året rundt. Hvis aktivitetesnivået derimot skal litt opp, kan du for eksempel spille tennis, squash eller ping-pong. For de minste er det mulighet for å leke på lekeplassen, se film, bade i barnebassenget eller delta i noen av de aktivitetene, som barneklubben på hotellet arrangerer.

Hotellet består av flere separate bygninger, som er spredd utover et stort område. Mellom bygningene, som inneholder rommene, er det hager, små bassenger og små kanaler. De små hus og rommene er innrettet i moderne stil med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger og eget bad/toalett. På alle rommene er det aircondition, safebox, TV, kaffe-/tefasiliteter og wi-fi.

På hotellet er det fire restauranter, som alle serverer forskjellige retter fra hele verden og det er barer/lounger, der du kan slå deg ned med en kjølig drink eller en kopp kaffe.

Fra hotellet er det ca. 12 kilometer til Dubai Mall, som er et shoppingmekka, og det kjente Burj Kalifah. Du kan ta en taxi eller en av byens hop on-hop off-busser.

Vær og klima