Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Mandarin Oriental Jumeira

Mandarin Oriental Jumeira er et femstjernet hotell, som ligger veldig sentralt og med direkte adgang til stranden.

Resepsjonen er døgnåpen, så du som gjest kan få hjelp uansett tidspunkt på døgnet.

Det er to bassenger - en til de voksne og en til barna - og en poolbar. For barna er det også lekeplass og en barneklubb, som arrangerer forskjellige aktiviteter, som barna kan delta i. De voksne kan bli svett i fitness-senteret eller ta en tur i hotellets spa. På kvelden er det underholdning og musikk.

Du kan besøke en av hotellets forskjellige restauranter og barer, eller du kan gå ned i byen en tur. Der er det også god mulighet for å få noe godt å spise og drikke.

Rommene på Mandarin Oriental Jumeira har alle et luksuriøst design og er med utsikt over enten den Persiske Golf eller byen, med Burj Kalifah i bakgrunnen. Alle rommene har privat balkong og eget baderom med badekar. Alle rommene har også aircondition, safebox, minibar, sofa, TV, wi-fi og kaffe-/tefasiliteter.

Hvis du ønsker å besøke Burj Kalifah med de populære fontænene eller det berømte Dubai Mall, kan du enten ta den fire kilometer lange turen til fots eller hoppe i en taxi. Alternativt kan du også bruke hop on-hop off-bussene, som kjører rundt i byen.

Vær og klima