Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Taj Jumeirah Lakes Towers

I sentrum av Dubai, rett ved Dubai Marina, ligger det femstjernet hotellet Taj Jumeirah Lakes Towers.

Hotellet har døgnåpen resepsjon, så du kan få hjelp på alle tidspunkter av døgnet.

På hotellet er det oppvarmet basseng, som er åpent hele året. Den ene endev av bassenget er lavvannet og er derfor godt egnet til barn. I basseng-området er det liggestoler og parasoller, så du kan slappe av i skyggen med en god bok eller eventuelt en kald drink fra poolbaren i hånden.

Rommene på hotellet er alle stilfult innrettet og med flotte fasiliteter. Det er gode senger, TV, wi-fi, daglig rengjøring, kaffe- og tefasiliteter, minibar, safebox, tøfler og naturligvis eget bad/toalett med slåbrokk og hårføner.

Når du blir sulten, kan du få noe godt å spise i hotellets restaurant, som serverer mat fra det indiske kjøkken. Det er også en café, som serverer frokost og små snacks/mellommåltider.

Hotellet ligger ca. en kilometer fra henholdsvis Marina Beach og den populære promenade The Walk, der du finner butikker, restauranter og caféer i massevis. Ønsker du å besøke Dubai Mall eller Burj Kalifah med de populære fontener, skal du ut på en ca. 20 km lang kjøretur. Den kan du ta enten med taxi eller ved at bruke en av de mange hop on-hop off-busser i byen.

Vær og klima