Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Abora Buenaventura by Lopesan Hotels

Abora Buenaventura by Lopesan Hotels er et firestjernet hotell, som ligger på den sørlige del av Gran Canaria ved byen Maspalomas. I området finner du de fine, hvite sandstrender og i byen er det gode muligheter for shopping. Der finner du også flere gode restauranter. 

Hotellet er et fint hotell for barn og voksne, for det har mye å tilby og har blant annet god underholdning for både voksne og barn. Det er for eksempel shows for barna, utvalgte sportsaktiviteter i bassenget og annet. Det er også en poolbar, som serverer diverse drikkevarer. 
 
Det er ca. 700 rom på hotellet og de er innrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. På hotellet finner du også en døgnåpen resepsjon, så du kan få hjelp og sjekke inn eller ut på alle døgnets tider. På rommene er det eget bad/toalett, wi-fi, aircondition, minibar og hårføner. 
 

Vær og klima