Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Corallium Dunamar by Lopesan Hotels

Corallium Dunamar by Lopesan Hotels er et firestjernet hotell i byen Maspalomas i den sørlige del av Gran Canaria. Hotellet er kun for voksne og er derfor ideelt for par, som ønsker fred og ro under oppholdet. Hotellet ligger direkte ned til stranden og fra hotellet er det kort avstand til sentrum der det er restauranter, shoppemuligheter og flere andre aktiviteter. 

På hotellet er det flere bassenger og en vakker utsikt, som du kan nyte fra liggestolen ved basseng-området. På hotellet er det forskjellige aktiviteter, blant annet kveldsunderholdning, livemusikk, fitness, yoga og mulighet for fitness. På hotellet er det også både en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant og det er ulike barer på hotellet, der du kan nyte en forfriskende drink.

Vær oppmerksom på at dette hotellet har et område for nudister.

Rommene på hotellet er innrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og rommene har aircondition, TV, safebox, minibar og eget bad/toalett med hårføner. 

Vær og klima