Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

HL Aparthotel Miraflor Suites

HL Aparthotel Miraflor Suites er et firestjernet hotell, som ligger i byen Maspalomas på Gran Canarias sørkyst. Fra hotellet er det ca. halvanden kilometer til stranden og hvis ikke du ønsker å ta turen til fots, kan du benytte shuttlebussen, som hotellet stiller til rådighet for sine gjester. Fra hotellet er det få hundre meter til et supermarked og andre shoppemuligheter.

Hotellet har døgnåpen resepsjon, så du kan få hjelp på alle døgnets tidspunkter. På hotellet er det et basseng, der den ene enden fungerer som barnebasseng på grunn av den lave vannstand. Dette er et ferskvannsbasseng, som er oppvarmet i vinterperioden. På hotellet er det en lekeplass til de minste og en restaurant.

Rommene er innrettet med to sammensatte enkeltsenger eller to enkeltsenge, som står hver for seg. På rommene er det aircondition, kjøleskap, telefon, wi-fi og eget bad/toalett med hårføner. Det er mulighet for rengjøring fem ganger i uken.

Vær og klima