Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Meliá Tamarindos

Meliá Tamarindos er et femstjernet hotell med beliggenhet i den sørlige del av Gran Canaria, i byen San Agustín, ikke langt fra den populære ferieby Maspalomas. Hotellet ligger få meter fra stranden og har også kort avstand til både restauranter og barer. 

På hotellet er det flere bassenger - det største av disse er oppvarmet. Det er også en poolbar. Det er barnebasseng og lekeplass til hotellets yngste gjester. På hotellet er det en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant og en bar, som serverer lekre, smakfulle drinks.

Hotellet har mange ulike aktiviteter, blant annet minigolf, mosjonsrom, ping-pong, tennis, aerobic og mye mer. På hotellet er det gratis wi-fi, dette gjelder selvsagt også på rommene.

Rommene på hotellet er innrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og alle rommene har aircondition, TV, safebox, minibar og eget bad/toalett med hårføner. 

Vær og klima