>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

La Pirogue

Kritthvite sandstrender✓ Krystallklart vann✓ Basseng m. separat område til barna✓ Spa-avdeling✓ Ultimativ bortskjemmelse✓ Se bilder fra La Pirogue og la deg friste her!

La Pirogue

Mauritius

Med sin beliggenhet på vestkysten av Mauritius ved en av øyas vakre strender, er La Pirogue et paradis for både livsnytere og adrenalin junkies og alle derimellom. Dette lekre resortet vil med garanti danne en fantastisk ramme om din ferie, uansett om du drømmer om en romantisk parferie, aktiv ferie, familieferie eller noe helt fjerde.

Aktiviteter og omgivelsene

Resortets lekre badeområde, som ligger med utsikt til det azurblå havet, byr på bortskjemmelse for både barn og voksne med inifinity pool, boblebad (bare for voksne), liten vannsklie og barneavdeling med lavt vann.

Den lange, finkornet sandstranda er som tatt rett ut av et postkort og gir rik mulighet for både lek og avslapping. Nyt utsikten fra solsengen med en cocktail i hånden, les en bok i skyggen under et palmetre eller ta en svømmetur i det krystallklare vannet.

Hvis du virkelig vil skjemme bort deg selv, er Cinq Mondes Spa det perfekte stedet for deg. Her kan du nyte en avslappende behandling, benytte deg av stedets hammam eller bare nyte de fredfylte omgivelsene.

For de yngste gjestene tilbyr resortet barneklubb med engelsktalende personale, lekeplass, innendørs lekerom og gratis aktiviteter både på dagen og på kvelden. Du er selvsagt også velkommen til å benytte klubbens fasiliteter sammen med barna.

Hotellet tilbyr dessuten en haug av aktiviteter for alle aldre – mange inkludert i prisen, andre mot betaling. Du kan f.eks. prøve krefter med snorkling, dykking, kajakk, sykkelbåter, stand-up paddle boards og minigolf, seile med glass bottom båt, svømme med delfiner eller besøke den nærliggende forlystelsesparken Casela World of Adventures.

Spisesteder på La Pirogue

Når sulten melder seg, har du en bred vifte av restauranter å velge imellom. Hotellets buffetrestaurant, Wolmar, byr på en lekker og variert frokostbuffet med alt hva du kan forestille deg og middagsbuffet med ulike temaer som for eksempel indisk, mexicansk eller mauritiansk.

Dessuten har du mulighet for å spise på den elegante Magenta Seafood Restaurant, som serverer et stort utvalg av sjømat, eller på Coconut Cafe, som har spesialisert seg i lekre, lokale retter og har en fantastisk beliggenhet, bare et steinkast fra både den kritthvite sandstranden og den flotte infinity pool.

Ved strandbaren Le Morne er det foruten lette lunsjtretter og snacks også mulig å nyte en forfriskende cocktail, en lokal øl eller en friskpresset juice. Beliggende rett på stranden er det et perfekt sted å nyte solnedgangen eller en kveld i skjæret fra bålet.

Slik bor du

På La Pirogue bor du i lekre, autentiske hytter, som ligger ut til en frodig hage med store kokospalmer. Mot ekstra betaling er det mulig å oppgradere til strandbeliggenhet.

Alle rommene har privat terrasse, aircondition, elektronisk safebox, wi-fi, TV, minibar, te- og kaffefasiliteter, hårføner og baderom med badekar, dusj og toalett.

Familierom kan bestilles mot ekstra betaling.

Flere fasiliteter på Sugar Beach Resort & Spa

Når du bor på La Pirogue, har du dessuten mulighet for å bruke alle fasiliteter på det fem-stjernet søsterhotellet, Sugar Beach Resort & Spa, som ligger i direkte forlengelse av La Pirogue. Her finner du blant annet et innbydende bassengområde med stort separat barnebasseng, et lekkert basseng for de som ønsker litt stilhet og ro, og med adgang rett ned til den vakre stranda, barneklubb, tre restauranter og fire barer.

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer