Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Cantaloupe Levels

Med gåavstand til idylliske Jungle Beach, og med kort avstand til en lang rekke kulturelle severdigheter, er Cantaloupe Levels et perfekt utgangspunkt for en deilig badeferie – uansett om du foretrekker ren avslapping, eller opplevelser og aktiviteter.

 

Hotellet ligger på Rumassala-fjellet i et rolig og fredfylt område, med en fabelaktig utsikt over den sørsrilankiske kysten. I området er det bl.a. buddhistiske og hinduistiske helligdommer, unik natur og et rikt dyreliv med bl.a. den sjeldne Sri Lanka-langur

 

Idylliske Jungle Beach ligger ved foten av fjellet i gåavstand fra hotellet. Med fint sand og rolig asurblått vann som er ideelt til både bading og snorkling, er Jungle Beach nærmest paradis, og her er det virkelig mulig å få slappet av.

 

Tilbake på hotellet kan du bade i det fine svømmebassenget, skjemme bort deg selv med tradisjonell Ayurveda-massasje, eller kose deg på hotellets restaurant som har en av de beste asiatiske fusjonskjøkkene i området.

 

Hvis du vil ha en helt unik opplevelse, er det også mulig å få arrangert en rooftop-middag, eller en intim middag på Jungle Beach. Bare spørr personalet!