>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Cantaloupe Levels

Med gåavstand til idylliske Jungle Beach, og med kort avstand til en lang rekke kulturelle severdigheter, er Cantaloupe Levels et perfekt utgangspunkt for en deilig badeferie – uansett om du foretrekker ren avslapping eller opplevelser og aktiviteter.

Hotellet ligger på Rumassala-fjellet i et rolig og fredfylt område, med en fabelaktig utsikt over den sør-srilankiske kysten. I området er det bl.a. buddhistiske og hinduistiske helligdommer, unik natur og et rikt dyreliv med bl.a. den sjeldne Sri Lanka-langur.

Idylliske Jungle Beach ligger ved foten av fjellet i gåavstand fra hotellet. Med fint sand og rolig asurblått vann som er ideelt til både bading og snorkling, er Jungle Beach nærmest paradis, og her er det virkelig mulig å få slappet av.

På hotellet kan du bade i det fine svømmebassenget, skjemme bort deg selv med tradisjonell Ayurveda-massasje eller kose deg på hotellets restaurant, som har en av de beste asiatiske fusjonskjøkkene i området.

Hvis du vil ha en helt unik opplevelse, er det også mulig å få arrangert en rooftop-middag eller en intim middag på Jungle Beach.

Hvis du syns at det skal skje litt mer, kan du enkelt komme deg fra hotellet til badebyen Unawatuna eller til Galle, som har en gammel bydel med festninger, som er på UNESCOs verdensarvliste.

Rommene på Cantaloupe Levels er romslige, luksuriøse og moderne innrettet med inspirasjon fra barokken med bl.a. store gull- og sølvfarget sengegjerder. Alle rommene har aircondition, tv og dvd, minibar, elektronisk safebox, te-/kaffefasiliteter, wi-fi og hårføner.

Dessuten blir du skjemt bort med lekkert sengetøy i egyptisk bomull, slåbrokk og tøfler, lekkert baderom med rainshower, kvalitetshåndkler, toalettartikler og jacuzzi med plass til to.

Et opphold på Cantaloupe Levels byr kort sagt på en fantastisk beliggenhet og bortskjemmelse for kropp og sjel.