Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje er et firestjernet hotell, som ligger i byen Costa Adeje i den sørlige delen av Tenerife. Fra hotellet er det et par kilometer til både nærmeste strand og til sentrum, der du finner et stort utvalg av restauranter og shoppingmuligheter. 

Hotellet har døgnåpen resepsjon, så du kan få hjelp på alle døgnets tider. På hotellet er det tre bassenger - det ene er oppvarmet om vinteren. Du finnejr likseså ikke mindre enn fire forskellige restauranter, så det er noe for enhver smak. Restaurantene serverer henholdsvis italiensk, brasiliansk, asiatisk og mexicansk mat. På hotellet er det også hele tre barer, som serverer drinks og andre drikkevarer.

Hotellet har 519 rom, som er innrettet med enten to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Rommene har eget bad og toalett, aircondition, TV, minibar, safebox, balkong eller en terrasse og wi-fi. 

Vær og klima