Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Hotel Baobab Suites

Hotel Baobab Suites er et femstjernet hotell, som ligger i den sørvestlige delen av Tenerife, i utkanten av byen Costa Adeje. Fra hotellet er det relativt kort avstand til nærmeste strand og ca. en kilometer til sentrum.

På hotellet er det to oppvarmet bassenger, der temperaturen kan variere litt i løpet av dagen. Hotellet har også to bassenger til barna. Ved bassengene er det liggestoler, parasoller og håndklær.

Hotellet har også en internasjonal barneklubb, en lekeplass til de minste og mulighet for å dyrke mosjon utenfor. På hotellets restaurant finner du et stort utvalg av retter fra hele verden.

Rommene på hotellet er innrettet med enkeltsenger, balkong eller terrasse, aircondition, TV, lite kjøkken med oppvaskmaskin, strykejern og -brett, safebox, toalettartikler, slåbrokk, hårføner, vaskemaskin og tørketrommel.

Vær og klima