Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Hotel Cleopatra Palace

Hotel Cleopatra Palace er et firestjernet hotell, som ligger i byen Playa de las Americas i den sørlige delen av Tenerife. Hotellets beliggenhet er veldig sentral og det er derfor kort avstand til både sentrum med shoppingmuligheter, restauranter og barer og til stranden. Ønsker du en dag vekk fra hotellet kan du besøke Siam Park, som ligger et par kilometer derfra. Det er en av Europas største vannland og her er det opplevelser og aktiviteter for både barn og voksne.

Resepsjonen har ikke døgnåpent, men det er mulighet for inn- og utsjekking på alle døgnets tider. Hotellet har heis, wi-fi, kaffebar, utendørs basseng med liggestoler, adgang til privat strand og mye mer. På hotellet kan du finne en buffetrestaurant, en snackbar og en poolbar. 

På hotellets rom er det aircondition, safebox, minibar, strykejern, te- og kaffefasiliteter, TV, eget bad og toalett med hårføner og gratis toalettartikler. 

Vær og klima