Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Hotel Guayarmina Princess

Hotel Guayarmina Princess er et firestjernet voksenhotell, som ligger i byen Costa Adeje i den sørlige delen av Tenerife. Hotellet ligger rett ut til stranden og ikke langt fra hotellet finner du et stort utvalg av restauranter og barer. 

Hotellet har tre bassenger og en spa-avdeling med innendørs basseng, dampbad og badstue. Hotellet har tre ulike restauranter og seks barer. Hotellet er ikke for barn og stedet er derfor ideelt til voksne, som ønsker fred og ro under oppholdet sitt.

Hotellet består av 505 rom, som er innrettet med en dobbeltseng eller to sammensatte enkeltsenger. Rommene er utstyrt med det mest nødvendige som aircondition, safebox, TV, minibar, wi-fi, eget bad og toalett med en hårføner. Det ligger ekstra håndklær på rommet, som du kan bruke ved bassenget. Disse blir skiftet hver tredje dag.

Vær og klima