Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

HOVIMA La Pinta

HOVIMA La Pinta er et firestjernet hotell, som ligger i byen Costa Adeje i den sørvestlige delen av Tenerife. Hotellet ligger rett ut til stranden og ikke langt fra hotellet finner du et stort utvalg av restauranter og barer.

Hotellet har døgnåpen resepsjon, så du kan få hjelp og sjekke inn/ut på alle tidspunkter av døgnet. Hotellets design er inspirert av havet og stedet er ren paradis for familier med barn. På hotellet er det et basseng, det er masse aktiviteter for barna og det er mulighet for å leie en sykkel eller bli med på utflukter.

Rommene på hotellet er innrettet etter konseptet om at det skal kunne bo mange sammen på rommene. Det er derfor god plass til den store familien. På rommene er det eget bad og toalett, lite kjøkken, hårføner, TV, aircondition, kjøleskap og safebox. Det er mulighet for rengjøring på rommet alle ukens syv dager og mulighet for å få skiftet håndklær to ganger i uken.

Vær og klima