Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Iberostar Heritage Grand Mencey

Iberostar Heritage Grand Mencey er et femstjernet hotell i byen Santa Cruz de Tenerife, som ligger i den nordlige delen av Tenerife. Ca. ni kilometer nord for hotellet ligger stranden Playa de las Teresitas, som mange mener er den vakreste stranden på hele Tenerife. Hotellet ligger veldig sentralt og det er derfor ikke langt til gode restauranter, caféer, barer og shoppingmuligheter. 

Hotellet har sitt eget private strandområde, som du fritt kan benytte under oppholdet. Hotellet har også et utendørs basseng, som er oppvarmet til omkring 24 grader. Ved bassenget er det liggestoler, parasoller og håndklær og inne på hotellet finner du en spa-avdeling med indendørs basseng. På hotellet er det også forskjellige restauranter, som har noe for enhver smak.


Rommene på hotellet er innrettet med to enkeltsenger eller en dobbeltseng, det er aircondition, TV, minibar, mulighet for å lage kaffe og te, safebox, telefon, wi-fi og eget bad/toalett med hårføner. 

Vær og klima