Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Iberostar Selection Sábila

Iberostar Selection Sábila er et femstjernet hotell i byen Costa Adeje, som ligger i den sørvestlige delen av Tenerife. Hotellet er ideelt for deg, som ønsker fred og ro, for hotellet er kun for voksne og har derfor en aldersbegrensning på 16 år. Som gjest på hotellet har du direkte adgang til den nærmeste stranden og bare få minutters gåtur fra hotellet er det også enkel adgang til to andre strender. Hotellet ligger i øvrig ca. 12 km fra golfbanen i Costa Adeje, så det er mulighet for et spill golf, hvis det frister.

Hotellet ligger rett ned til stranden og på hotellet er det tre bassenger  - det ene er oppvarmet. På hotellet er det hele to restauranter, tre barer og en café.

Rommene på hotellet er innrettet med to enkeltsenger, eget bad/toalett, aircondition, safebox, telefon, hårføner, minibar, gratis wi-fi og mye mer.

Vær og klima