Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Parque La Paz

Parque La Paz er et trestjernet hotell, som ligger på den sørlige siden av Tenerife, i byen Playa de las Americas. Få hundre meter fra hotellet finner du sandstrendene Playa del Camisón og Playa de las Vistas. En halv times gåtur fra hotellet ligger Siam Park, som er et utendørs vannland med thailandsk tema, der det er forskjellige aktiviteter for både barn og voksne.

Hotellet har en døgnåpen resepsjon, så du kan få hjelp på alle døgnets tider. På hotellet er det flere ulike muligheter for å få stilt både den lille og den store sult - her finner du en restaurant, en snackbar og en poolbar.
Hotellet har et utendørs basseng, og du kan gå direkte fra hotellet ned på stranden. På hotellet er det live underholdning og gratis wi-fi. Hotellet har heis og til barna er det et lekeområde.

Hotellet består av en masse leiligheter fordelt på fem etasjer, som er innrettet med enten to enkeltsenger eller en dobbeltseng og alle rommene har TV, balkong eller terrasse, aircondition, lite kjøkken, wi-fi og eget bad/toalett.

Vær og klima