Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Red Level at Gran Meliá Palacio de Isora

Red Level at Gran Meliá Palacio de Isora er et femstjernet hotell kun for voksne, som ligger i byen Alcala på den vestlige siden av Tenerife. Hotellet har den mest fantastiske utsikt over Atlanterhavet og fra hotellet er det bare et par hundre meter til nærmeste strand. Dessuten er sentrum av byen ikke langt unna og her finner du mange ulike restauranter og barer. 

Red Level-hotellet er en del av et stort, eksklusivt resort, som har egen avdeling (Red Level) kun for voksne. Den resterende del av hotellet er for alle aldre og familier med barn, men dette kan du som gjest selvsagt også benytte. I voksenavdelingen er det en såkalt "Red Level"-pool, som er et av de største saltvannsbassenger i Europa, og et vanlig basseng. I familieavdelingen er det et barnebasseng med piratskip, et babybasseng og et basseng for hele familien.


På hotellet finner du fem internasjonale gourmetrestauranter og hele seks barer. Hotellet tilbyr også et stort aktivitetsprogram for alle aldre.

Rommene på hotellet er innrettet med store senger med ekstra lengde. På rommene er det også eget bad/toalett, som er dekorert i natur-sten. Det er regndusj og hårføner på baderommet og værelset har i øvrig også aircondition, TV, sofa, wi-fi, minibar og mye mer.

Vær og klima