>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

The Pavilions Anana

The Pavilions Anana er et unikt, 5-stjerners luksusresort som ligger på en høyde i rolige og idylliske omgivelser ved Ao Nang med en helt fantastisk utsikt over de frodige omgivelsene. Hotellet passer spesielt godt for voksne som ønsker litt ekstra luksus.

På The Pavilions Anana kan du starte dagen med en avstressende yogatime, få opp pulsen i treningsrommet eller unne deg en avslappende massasje i hotellets luksuriøse spa-avdeling.

Etterpå kan du nyte solen ved det nydelige bassengområdet med fluktstoler og parasoller omgitt av frodige, tropiske planter. Vannet i svømmebassenget kommer fra de nærliggende vulkanske fjellene og inneholder en rekke mineraler som skal være fantastiske for huden.

Hvis du foretrekker stranden, har The Pavilions Anana sin egen strandklubb kun 10 minutter fra hotellet, hvor du kan slappe av med føttene begravet i den myke strandsanden, ta en dukkert i det innbydende sjøvannet og nyte en deilig lunsj eller en fargerik cocktail.

På The Pavilions Anana er bærekraft og økologi svært viktig, og hotellet har en egen grønnsakshage, hvor mange av ingrediensene som brukes i restaurantene dyrkes. Se frem til spennende kulinariske opplevelser på hotellets to restauranter, som serverer smakfulle internasjonale og thailandske retter samt et bredt utvalg veganske retter.

Hotellet har også en vakker takbar hvor du kan nyte den magiske solnedgangen og de vakre omgivelsene med frodig vegetasjon, dramatiske kalksteinsklipper og Andamanhavet i bakgrunnen.

Rommene på The Pavilions Anana er lyse og moderne innredet med komfortable senger, putemeny, TV, safe, klimaanlegg og minibar. På badet finner du deilige, økologiske toalettsaker samt badekåpe og tøfler, og alle rom har også en deilig, privat balkong.

Det er mulig å oppgradere til et rom med direkte tilgang til bassenget.