>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Diamonds Mapenzi Beach

Diamonds Mapenzi Beach er et herlig, barnevennlig all-inclusive resort med svømmebasseng og gode familierom direkte på stranden på Zanzibar.

Diamonds Mapenzi Beach

Zanzibar

Diamonds Mapenzi Beach er et herlig og veldig  familievennlig all inclusive-resort som ligger rett ved den pittoreske Kiwenga Beach på Zanzibars østkyst.

Her finner du svaiende palmer, gyllen sand og turkisblått vann så langt øyet kan se, med mange muligheter til å bade, bygge sandslott og bare slappe av.

Feriestedet har også et vakkert bassengområde med et herlig svømmebasseng, solsenger og parasoller og en bassengbar som serverer kjølige drinker hele dagen.

Hvis du blir lei av å slappe av på stranden og ved bassenget, finnes det mange aktiviteter på Diamonds Mapenzi Beach. Du kan spille bordtennis, strandvolleyball eller strandfotball, delta i vannaerobic, få opp pulsen i treningsrommet eller padle kajakk.

Et bredt utvalg av vannsportsaktiviteter som stand-up-padling, vannski, wakeboarding, snorkling, fiske og dykkerkurs er tilgjengelig mot en ekstra avgift. Ferieanlegget har også et spaområde hvor du kan unne deg en avslappende massasje.

Oppholdet på Diamonds Mapenzi Beach er med alt inkludert, og alle hovedmåltidene serveres fra en overdådig buffé med lokale og internasjonale retter. Du kan også nyte en lett lunsj i strandrestauranten, som serverer nygrillede retter om kvelden (mot et pristillegg).

All-inclusive-programmet inkluderer også (lokale) drikkevarer, snacks, badehåndklær og utvalgte aktiviteter som vannaerobic, volleyball og bordtennis*.

På Diamonds Mapenzi Beach bor du i fine og romslige rom med plass til 1-2 ekstrasenger, avhengig av hvor mange som reiser. Alle rommene har klimaanlegg, safe, minibar og stort bad med dusj, samt en herlig terrasse hvor du kan nyte de vakre omgivelsene og varme kvelder. Det er mulig å oppgradere til en vakker strandvilla som ligger rett ved stranden.

*Hotellet kan endre all-inclusive-programmet uten forvarsel. Det aktuelle innholdet vil bli informert om ved ankomst.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanianske shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer