Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

DoubleTree Resort by Hilton Hotel Zanzibar

DoubleTree Resort by Hilton Hotel Zanzibar er et lekkert firestjernet hotell, som ligger i Nungwi på nordsiden av Zanzibar.

Hotellet har et lekkert basseng med poolbar, der du kan nyte en forfriskende drink eller en kald, lokal øl. Det er også fitness-senter, hvis du trenger til å forbrenne litt kalorier. Noen kvelder er det kveldsunderholdning på hotellet.

I restauranten på hotellet kan du få stilt både den lille og den store sulten, mens du nyter den fantastiske utsikten ut over det vakre Indiske Oceanet og stranden med det silkemyke sandet.

Rommene på hotellet er romslige og veldig godt innrettet. På hvert rom er det aircondition, wifi, TV, et lite kjøleskap, strykejern og -brett, eget bad/toalett med hårføner, slåbrokk og kaffe-/tefasiliteter. Mot ekstra betaling er det mulig å oppgradere rommet, så du får utsikt til enten bassenget eller havet. 

Det er også wifi i alle fellesområder. Tross sin plassering helt nede på stranden, er hotellet velegnet til rullestolsbrukere.

All inclusive dobbeltrom, fra
800 Kr.
All inclusive seaview, fra
1600 Kr.
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.

Vær og klima