>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Langi Langi Beach Bungalows

Langi Langi Beach Bungalows ligger i Nungwi på nordsiden av Zanzibar. Området omkring hotellet er kjent for blant annet dyphavsfiske, lekre, hvite sandstrender og produksjon av de lokale dhow-båtene.

Hotellet har et lekkert basseng og et deilig basseng-område, som du som gjest selvsagt fritt kan benytte. På hotellet er det også mulighet for å gå en tur under palmetrærne i den vakre, tropiske hagen, du kan få en avslappende massasje på massasjedekket eller ta en seiltur i kajakk på det flotte Indiske Ocean. Ikke langt fra hotellet er det også mulighet for eksempelvis å ta dykkeleksjoner eller snorkle.

Restauranten på hotellet serverer delikate fisk- og skalldyrsretter, lekker lokal mat og spennende retter fra det internasjonale menykortet. Vi anbefaler å prøve den tradisjonelle Zanzibari Dinner, som restauranten er kjent for!

Det er 32 rom på hotellet. De er alle plassert i små bungalows med utsikt til enten havet, bassenget eller den tropiske hagen. Alle rommene har aircondition, myggnett, kjøleskap, eget bad/toalett, safebox, telefon og egen veranda/balkong, der du kan sitte og slappe av.

Det koster ikke ekstra å bo på Langi Langi Beach Bungalows i standardrom fremfor standardhotellet i dagsprogrammet. Men her er det bare frokost inkludert i prisen.