>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Neptune Pwani Beach Resort & Spa

Neptune Pwani Beach Resort & Spa ligger på den nordlige østkysten av Zanzibar. Det sies at denne del av Zanzibar har øyas flotteste sandstrender og fra hotellet er det selvsagt direkte adgang til stranden.

Foretrekker du en svømmetur i bassenget, har du to av disse å velge imellom. For de yngste gjester er det eget barnebasseng og i spaavdelingen kan du få en lekker behandlig og massasje.

Resepsjonen på hotellet har døgnåpent, så du alltid kan få hjelp.

På hotellet er det fem restauranter, som serverer lokale retter og mat fra det indiske og thailandske kjøkken. Du kan også få lekre fiske- og skalldyrsretter. Dessuten er det tre barer, som alle serverer lekre og smakfulle drinks og kalde øl.

Her finner du et stort utvalg av forskjellige aktiviteter, som foregår enten på hotellets område eller rett i nærheten. Det er blant annet kveldsunderholdning, lekeplass og barneklubb for de små, forskjellige vannsportaktiviteter, snorkling, dykking, kanoseilas, windsurfing, dart, ping-pong og biljardbord. Noen av disse er mot ekstra betaling.

Hotellet er designet med fokus på detaljene, som er i tradisjonell zanzibarstil med lokalt interiør. Dette gjelder både for rommene og for hotellet som en helhet.

De 170 rommene på hotellet har enten havutsikt eller utsikt til den vakre, tropiske hagen. Det er eget bad/toalett med hårføner og regndusj, minibar, TV, aircondition, skrivebord, myggnett, minibar, safebox, telefon, wifi og kaffe-/tefasiliteter.

Standard m. all inclusive, fra
1100 Kr.
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.