Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Tembo House Hotel

Tembo House Hotel - fantastisk hotell på Zanzibar - Les mer om Tembo House Hotel og alle dine muligheter for overnatting - klikk her

Tembo House Hotel

Zanzibar

Tembo House Hotel ligger sentralt i Stone Town, så herfra kan du lett utforske den livlige og fargerike byen, som har en unik historie.

Du kan delta i dykke- eller sykkelturer og du kan ta en gåtur rundt i byen og besøke blant annet Old Fort og House of Wonders. En annen severdighet, som ofte tiltrekker mange turister, er Queen-forsanger Freddie Mercurys barndomshjem, som du kan gå forbi og se.

På hotellet er det basseng, som du selvsagt fritt kan benytte og i restauranten kan du få servert både lokale og internasjonale retter. Vær oppmerksom på at hotellet ikke serverer drikkevarer med alkohol.

Hotellet og rommene er innrettet med flotte, utskårne tremøbler i ekte swahili-stil. Alle rommene har aircondition, TV og et lite sitteområde, eget bad/toalett med hammam-bad og hårføner, wifi og myggnett. De fleste rom har balkong med utsikt til enten basseng eller havet.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanianske shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer