Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Villa Kiva Resort

Villa Kiva Resort er en liten bit av paradis, med kritthvite sandstrender, krystallklart vann og vakre koralrev. Få et tilbud innenfor 24 timer her!

Villa Kiva Resort

Zanzibar

Villa Kiva Resort ligger på Matemwe Beach, som er en av de vakreste strendene i verden. Her finner du kritthvite sandstrender, svaiende palmer og turkisblått vann - dette er det ideelle stedet for deg, som gjerne vil slappe helt av og bare nyte ferien.

Stedet er også opplagt for deg, som elsker å utforske og oppleve livet i og under vann. Du kan dra på kajakk- eller båttur eller du kan snorkle og dykke ned til de omkringliggende koralrevene, der du kan oppleve det fasinerende og fargerike universet, som gjemmer seg. Her kan du være heldig å få se skilpadder, klovnefisk og delfiner.

I spaavdelingen kan du bli skjemt bort med en gang lekker massasje eller behandling og du kan ta en svømmetur i en av de to bassengene på hotellet. Hvis du skal slappe av, kan du sette deg med en god bok i den vakre hagen eller sette deg i loungen med en drink.

Hotellet har 28 rom, som alle ligger i separate bungalows, spredd ut i området omkring den sentralt plasserte hovedbygning. I hovedbygnigen er det restaurant, som serverer frokostbuffet og velsmakende lokale, internasjonale og italienske retter. Alt er selvsagt tilberedt med ferske, lokale råvarer. I baren kan du få servert lekre drinks, cocktails og vin.

Alle rommene har aircondition, minikjøleskap, kaffe-/tefasiliteter, safebox og eget bad/toalett med dusj. Det er egen terrasse eller balkong med utsikt til hagen.

Mot ekstra tillegg er det mulig å oppgradere rommet, så du enten får mer plass eller havutsikt.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanianske shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer