Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Villa Kiva Resort

Velkommen til paradis!

 På Zanzibars vakre og relativt uspolerte nordøstkyst med kritthvite sandstrender, svaiende palmer og krystallklart vann ligger Villa Kiva som tatt ut av et eventyr - det perfekte sted for deg, som foretrekker fred og ro.

Villa Kiva er oppbygget med en sentralt plassert hovedbygning, som inneholder café/bar, lounge og oppholdsområde og 13 dobbeltrom, som er fordelt i sjarmerende bungalows på hver side av villaen.

Alle rommene har loftsvifte, wi-fi, myggnett, safebox, aircondition, romslig baderom og privat terrasse eller balkong med utsikt til den frodige hagen.

Villa Kivas lekre morgenbuffet serveres med utsikt til det tyrkisblå Indiske Ocean, mens hotellets Garden Restaurant byr på velsmakende lokale, internasjonale og italienske retter, som er alt ifra ulike typer pasta og suppe til ferskfanget fisk og skalldyr – alt sammen tilberedt med lokale råvarer.

Den vakre stranden ved Matemwe er den lengste på Zanzibar og det er god mulighet for utflukter i området – uansett om du drømmer om fredfylt seiltur i kajakk eller båt eller om snorkeltur til de omkringliggende koralrev, der du kan oppleve det imponerende og fargerike liv under havoverflaten, som blant annet inkluderer skilpadder, klovnefisk og delfiner.

Villa Kiva er altså det perfekte valg for deg, som vil oppleve paradis på jord med mulighet for både å slappe av og oppleve enda mer.