>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Zoi Boutique Hotel

Zoi Boutique Hotel Zanzibar - Les mer om Zoi Boutique Hotel og alle dine muligheter for overnatting - klikk her

Zoi Boutique Hotel

Zanzibar

Zoi Boutique Hotel er et lite, men koselig hotell, som ligger på Matemwe Beach på nordøstkysten av Zanzibar. Dette er en av de vakreste strendene i verden og her er det god mulighet for å snorkle og dykke. Bare et steinkast fra hotellet ligger et dykkesenter, der du kan leie det nødvendige utstyret. Det er også lagt opp til en rolig gåtur langs stranden i det silkemyke sandet.

Fra hotellet er det mulighet for flere utflukter og aktiviteter, for eksempel en tur til den sjarmerende hovedbyen, Stone Town, eller et besøk i Jozani Forest.

Hotellet har to bassenger og et deilig stort område med liggestoler og parasoller, så du kan ligge i skyggen og lese en god bok. I loungeområdet kan du nyte en forfriskende drink eller en kald, lokal øl, mens du ser ut over det turkisblå Indiske Ocean.

I restauranten serveres det lokale retter og lekker internasjonal mat, inspirert av swahili-kulturen. I baren er det et stort utvalg av vin, cocktails og annet.

Alle 16 rom på hotellet har queen size seng, safebox og myggnett. Det er selvsagt også eget bad/toaelett og egen veranda/balkong. Hotellet forsøker å være klimavennlig og derfor er det ikke aircondition på rommene. Det er i stedet flere vifter på rommet og alle rommene er designet på en slik måte at de blir naturlig nedkjølt av brisen fra sjøen - akkurat som man gjorde i de gamle sultanpalasser.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanianske shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer