>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives ligger på den lille paradisøya Giraavaru i North Male Atoll på Maldivene. Hotellet, som ligger 20 minutter i speedbåt fra flyplassen, er bare for voksne og danner derfor den perfekte rammen for en romantisk parferie eller brylluppsreise. Her bor du i veldig flotte omgivelser med kritthvite, finkornet sandstrender, tropiske planter og krystallklart vann.

 

Aktiviteter og utflukter
Du kan glede deg til lange, avslappende dager, der du kan utforske det vakre, tyrkisblå havet med snorkel (utstyr kan lånes på resortet) eller prøve ulike vannsportsaktiviteter som stand-up paddling, windsurfing, kajakk, katamaranseilas, parasailing og vannski. Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives har også et PADI-dykkesenter, som tilbyr dykkeundervisning for både begynnere og de som har prøvd det før - ved det vakre koralrevet.

Det er også mulig å booke spennende halv- og heldagsutflukter, der du fx kan svømme sammen med majestetiske hvalhaier, dra på seiltur for å oppleve havskilpadder og lekne delfiner, besøke en lokal øy og få et innblikk i maldivisk kultur og historie. Du kan bli med på big game fishing eller besøke hovedstaden Malé. Utvalget av utflukter kan variere og blir opplyst ved ankomst til resortet.

På Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives kan du også gi full gass fitnessrommet, spille beachvolley, dyrke yoga på stranden eller bli bortskjemt i spa-avdelingen, som har på badstue, dampbad, spabad og forskjellige spabehandlinger. Du kan også slappe av ved hotellets to bassenger eller gå en tur på stranden. 

 

Restauranter og barer
Når du blir sulten, kan du velge mellom fire ulike restauranter. Frokosten nytes i buffetrestauranten Oceans, som til lunsj og middag serverer en lekker og variert blanding av asiatiske, europeiske, midtøstlige og søramerikanske retter fra buffet.

Dessuten er det tre a la carte-restauranter – La Brezza, som serverer velsmakende, italienske retter, Suan Bua, som byr på autentiske thairetter, og Al Khaimah, der du kan nyte et stort utvalg av tradisjonelle, arabiske spesialiteter.

Det er også tre barer, der du kan få servert alt fra ferskpresset juice, kaffe og te til øl, vin og fargerike, tropiske cocktails.

Hvis du ønsker en ultimativ, romantisk opplevelse, da er det også mulig å bestille en romantisk candlelight dinner, der dere kan nyte middagen i fred og ro under tusenvis av stjerner med lyden av bølgene som bakgrunnsmusikk.

 

Mulighet for all inclusive
Opphold på Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives er som utgangspunkt med frokost, men det er mulig å oppgradere til halvpensjon, helpensjon, all inclusive eller gold all inclusive. For de fleste lønner det seg å oppgradere til all inclusive hjemmefra, for mat og drikkevarer er dyre på Maldivene.

Med all inclusive er alle måltider inkludert. Frokosten serveres fra buffet på Oceans. Til lunsj og middag kan du fritt velge mellom buffeten på Oceans eller en fast meny på Suan Bua eller La Brezza. Du kan også bestille fra a la carte-menyen på en av de tre a la carte-restauranter med rabatt.

Dessuten får du ettermiddagssnacks, kanapeer og tapas ved solnedgang, daglig oppfylling av minibaren med vann, øl og brus og drikkevarer (lokale merker) fra kl. 11 til 23 inkludert. Med all inclusive får du også gratis lån av snorkelutstyr og ubegrenset bruk av ikke-motoriserte vannsportsaktiviteter.

Drømmer du om å oppleve ultimativ øy-luksus, kan du oppgradere ytterligere til gold all inclusive, der du fritt kan velge mellom alle kulinariske opplevelser på alle fire restauranter. Dessuten er premium drikkevarer (merkevarer) inkludert, blant annet et utvalg av rød- og hvitvin, musserende vin, øl, cocktails, brus, spesialkaffe, te og juice. Med gold all inclusive får du også en daglig spa-kreditt, som kan brukes til behandlinger i resortets spa-avdeling, og en snorkeltur med båt til koralrevet er også inkludert.

Velger du all inclusive på bookingen din, får du automatisk den standard all inclusive-pakken. Ønsker du oppgradering til gold all inclusive, bes du vennligst kontakte oss for å få en pris.

Vær oppmerksom på at resortet kan endre innholdet i all inclusive uten varsel. Aktuelt innhold i all inclusive ser du her.

 

Slik bor du
På Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives kan du velge mellom seks romtyper. Felles for alle rommene er at de har hårføner, slåbrokk, tøfler, flatskjerms-tv, radio, kaffe- og tefasiliteter, aircondition, toalettartikler og minibar.

Du kan lese mer om de ulike romtypene under menypunktet ”Slik bor du”.

Slik bor du:

På Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives kan du velge mellom seks ulike romtyper. Felles for alle rommene er at de inneholder hårføner, slåbrokk, tøfler, flatskjerms-tv, radio, kaffe- og tefasiliteter, aircondition, toalettartikler og minibar.

Denne villa ligger direkte på stranden med utgang til lagunen. Villaen er på 45 kvm, fordelt på soverom med king-size seng eller to enkeltsenger og baderom med hårføner og dusj. Villaen har plass til 2 personer.

Denne villa er på 51 kvm ogligger direkte på stranden med utsikt til havet. Villaen har et soverom med king-size seng og baderom med dusj og utendørs badekar. Det er en privat terrasse med solsenger. Villaen har plass til 2 personer.

Deluxe Water villaen ligger over vannet og byr på 42 kvm, fordelt på soverom, baderom og privat solterrasse med direkte adgang til og utsikt over havet. Soverommet har enten en king-size seng eller to enkeltsenger, og på baderommet er det dusj. Villaen har plass til 2 personer.

Sunset villaen ligger over lagunen og byr på 42 kvm, fordelt på soverom og baderom med dusj og utsikt over Det Indiske Ocean. Herfra kan du nyte de vakre solnedgangene. Villaen har en privat solterrasse med direkte adgang til havet, og det er plass til 2 personer.

Denne villa ligger over vannet og er på 42 kvm, fordelt på soverom, baderom og en privat solterrasse med jacuzzi og utsikt over Det Indiske Ocean - og med direkte adgang til havet. Villaen har plass til 2 personer. Soverommet har en king-size seng, og baderommet er innrettet med dusjkabinett.

Lekker villa på 42 kvm med plass til 2 voksne, som inneholder soverom med king-size seng og baderom med dusj. Du finner også en møblert solterrasse med utsikt til vannet og den uendelige horisont og utendørs badekar.
Maldivene
Priser & booking
Rom 1: 2 voksne
Fly, bagasje og transfer
Brukerinformasjon
Avganger
Få tilbud Gratis, uforpliktende og raskt!
Samlet pris for alle reisende kr.

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer med speedbåt til/fra flyplassen
 • Gebyr til reisegarantifonden

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer som ikke er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Mat på flyet
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende