>
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Diamonds Thudufushi

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Diamonds Thudufushi

Populær
Snorkling
Water villa

Velkommen til paradis! Diamonds Thudufushi er et luksuriøst 5-stjerners all-inclusive-feriested som ligger i South Ari-atollen - en vakker 25-minutters sjøflytur fra Male flyplass.

Her finner du kritthvite sandstrender og svaiende palmer på en privat øy på Maldivene, omgitt av krystallklart vann og et imponerende husrev med fantastiske muligheter for snorkling.

I tillegg til måltider og drikke inkluderer den omfattende all inclusive-pakken utvalgte vannsportsaktiviteter, badehåndklær, snorkelutstyr og guidede snorkleturer til husrevet*.

 

Snorkling og dykking

Husrevet rundt Diamonds Thudufushi byr på fantastisk snorkling, der du kan være heldig å se fargerike koraller, klovnefisk, papegøyefisk, rokker, skilpadder og mye mer.

Snorkelutstyr er tilgjengelig på feriestedet, slik at du kan utforske det fascinerende undervannslivet på egen hånd, og hvis du foretrekker å ta med guide, kan du bli med på en guidet tur på husrevet eller kjøpe en snorkletur til et av de populære snorkleområdene i nærheten.

Diamonds Thudufushi har også et eget dykkesenter som tilbyr dykkekurs for alle nivåer og dykkerturer med mulighet til å se undervannsgrotter, hvalhaier, morener, hvit-tippede og grå revhaier samt majestetiske ørne- og mantarokker.

 

Aktiviteter og utflukter

Det krystallklare, turkise vannet er utvilsomt hovedattraksjonen på Diamonds Thudufushi, og i tillegg til snorkling og dykking kan du drive med en rekke vannsportaktiviteter som vindsurfing, vannski, kajakkpadling og SUP. Du kan også seile med katamaran eller prøve deg på havfiske.

Hvis du foretrekker å holde deg på land, kan du spille sandvolleyball, bordtennis og dart, og det finnes et treningssenter og pilates- og yogatimer.

Du kan også unne deg en avslappende spabehandling på Serena Spa, som tilbyr et bredt utvalg av behandlinger basert på indiske tradisjoner blandet med det beste fra andre asiatiske land.

 

Restauranter og barer

Hovedrestauranten på Diamonds Thudufushi serverer en overdådig frokost-, lunsj- og middagsbuffé. I tillegg finnes det to flotte à la carte-restauranter og en koselig strandbar som serverer småretter og snacks hele dagen.

Ferieanlegget har også flere barer som tilbyr fargerike drinker og cocktailer, champagne, vin, øl, brus og fruktjuice i flotte omgivelser.

Oppholdet på Diamonds Thudufushi er all-inclusive, med alle hovedmåltider og utvalgte snacks og drikkevarer hele dagen inkludert, sammen med utvalgte vannsportsaktiviteter, snorkelutstyr og badehåndklær.

For gjester som bor i Water Villa er også lunsj og middag i à la carte-restauranten Aqua inkludert.

*Innholdet i all-inclusive-pakken kan endres av feriestedet uten varsel. Gjeldende innhold og eventuelle tidsbegrensninger vil bli informert om ved ankomst.

Slik bor du:

På Diamonds Thudufushi bor du i vakre bungalower eller villaer som ligger direkte på stranden eller på stylter i det krystallklare vannet. Alle romtypene har Wi-Fi, safe, minibar og badehåndklær.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldivene
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • All inclusive
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer via vannfly til/fra flyplassen
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer i tillegg til all inclusive-programmet
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende